LOOKBOOK#1: LOOKOVI U VELJAČI

Još nam je ostalo samo nekoliko dana do kraja veljače i početka ožujka. Već su puna dva mjeseca od samog početka 2018.godine i svih novogodišnjih odluka. Jedna od mojih novogodišnjih odluka bila je da ću raditi više lookova i da ću za to nabaviti i napraviti potrebnu opremu.

Još sam u procesu i pola opreme imam, pa još nisam u potpunosti zadovoljna slikama, no polako se nadam da ću doći do toga i naučiti sve trikove. Ovaj mjesec sam si dala truda s pola opreme koju sam imala za fotkati i napravila neke lookove koje ću vam pokazati u nastavku, a neki su ih već vidjeli na mom Instagram profilu ili facebook stranici. Ako vas zanima. svakako nastavite čitati.

Kad kažem lookovi s pola opreme, najprije mislim na svjetla koja su za ove lookove bila ograničena. Jedini izvor svjetla bila su mi dva bočna svjetla koja su mi oko ring svjetla. U trenutcima kad su ovi lookovi nastajali još nisam imala ring light, no sada je i on tu, pa se nadam da će budući lookovi puno bolje izgledati od ovih.
Ipak, relativno sam zadovoljna i s ovim lookovima, najmanje mi se sviđa “heart cut crease” i šareni “cut crease”, dok sam s ostalima poprilično zadovoljna.
Look s “odrezanim” oblikom srca sam radila s Huda Beauty malom paletom o kojoj sam vam već pisala prve dojmove i zaista sam se razočarala stoga ću uskoro morati napisati konkretnu recenziju te palete. Iako su prvi dojmovi bili sjajni, sve je teže s njom raditi, posebno nakon što sam nabavila još neke sjajne palete i vidjela da Hudina nije ni blizu.
Šareni look sam radila s MUR “Eat, sleep, makeup, repeat” paletom i Nabla Dreamy paletom sjenila. Nabla mi je najdraža paleta ikad, i MUR volim jako, no voljela bih da ne moram sto puta nanositi boju da izgleda kao u paleti.
U veljači je uglavnom prevladavao dojam Valentinova, pa sam tako osim gornjeg srcolikog looka napravila još dva “ljubavna”.
Prvi look sam radila s već spomenutim paletama – MUR i Nabla. Nije ispalo tako uredno, no jedan potez vlažne maramice je sredio potpuno ravnu crtu. 
Drugi look u centru ima Nabla paletu i essence metal tuš koji sam mislila da je na sniženju za 9 kn, jer je tako pisalo, a platila sam ga 20 kn. Budimo realni, nije ni to puno, ali je puno kad misliš da je nešto 9 kn. Poprilično sam zadovoljna kvalitetom, malo mi grub osjećaj ostavlja na koži i podebljavanje slojeva može ružno izgledati, no za tu cijenu, skroz ok.
Radila sam još tri loka koja su potpuno bez teme, čista inspiracija.
Još se trudim naučiti neke stvari oko fotografiranja lookova, uopće nije jednostavna stvar, no trudim se. Nadam se da ćemo uskoro doći do sve boljih fotografija. 
Koji je vama look najdraži? Želite li tutorial za neki od ovih lookova?
Pišite mi i čitamo se brzo, M.

You Might Also Like

Leave a Reply