Maybelline SuperStay Matte Ink ruž za usne – najgori ruž ikad?

Gotovo svi volimo matirane usne, lijepe tekuće ruževe, duboke jesenske nijanse. Nisam ni ja iznimka, pa sam si potražila novi ruž tih karakteristika u drogerijama i sjetila se novog Maybelline ruža. Vrlo brzo je završio u mojoj košarici, ali i na mojoj listi jednog od najgorih ruževa koje sam ikada probala. U nastavku pročitajte zašto.

Maybelline Super Stay Matte Ink je tekući ruž koji se suši u mat završetak i na našem tržištu dolazi u nekoliko nijansi – 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40 i 50 a radi se o tri nude nijanse, jednoj narančastoj, ljubičastoj, crvenkastoj s malo roza boje i tamno crvenoj. Na vanjskom tržištu je to malo drukčije, pa možete pronaći ukupno deset različitih nijansi, što nije baš toliko daleko od osam nijansi koje su nama dostupne.
Slika preuzeta s maybelline.caNa našoj službenoj Maybelline stranici nisam pronašla uopće ovaj ruž, no na službenoj-službenoj stranici tvrde sljedeće:
“Obojite svoje usne s do 16 sati postojanosti tekućeg matiranog ruža. SuperStay matte Ink ima poseban aplikator koji omogućuje preciznu aplikaciju i dostupan je u deset nijansi.”*


Cijena ruža u našim drogerijama je oko 59 kuna, na sniženju se može pronaći i po 40 kuna. S neta ga možete naručiti po skupljoj cijeni, od čak $9,49 , što je oko 61 kunu.
Ja sam sebi izabrala ruž u nijansi 50 “Voyager”, što je zapravo bogata tamno crvena boja koja je baš prikladna za ovu jesen.
Ruž dolazi u lijepom i jednostavnom plastičnom pakiranju. Donji dio je u boji koju ste izabrali, a gornji je bijeli s imenom nijanse.
Aplikator je, već standardno, na poklopcu, no sam aplikator nije standardan. 
Uobičajeno je spužvasti, no s obje strane u sredini ima blago udubljenje. Pretpostavljam da to udubljenje služi za zadržavanje više boje, tako da u jednom nanosu dobijete potpuno prekrivanje usana. Nanošenje ruža ovim aplikatorom je zapravo jako precizno, stoga od mene ima veliki plus.
Pigmentiranost je odlična, jedan nanos i dobijete potpuno prekrivanje. Nanosi se ravnomjerno i na tom području nema previše problema.
Problemi nastaju nakon što se ruž nanese i krene sušiti. Zapravo, nikad se ne osuši do kraja i ostane ljepljiv toliko da ne smijete usne spojiti. Čim se usne spoje, boja se skida i na usnama ostaju ogromne mrlje. Ako me pratite na Instagramu, u videu ste mogli vidjeti opisanu situaciju, a sad ju još jednom pokazujem fotkom s moba, nekoliko tenutaka nakon što je nanesen (brzinski, bez neke preciznosti).
Nastale mrlje sam pokušala popraviti nanošenjem još jednog sloja boje, no rezultat je bio isti.
Ironija je još veća kad znate da se ruž jako teško skida s usana, barem tamo gdje se ne skine sam. 
Nakon skidanja, moje usne su bile oteknute, zategnute i osjećaj nije bio nimalo ugodan.
Ovih sam ga dana pokušavala nositi kombinirajući različite tehnike, sve kako bih pronašla neki način koji bi omogućio funkcioniranje ovog ruža. Nažalost, nijedan način nije uspio, osim onog gdje sam rupe popunila olovkom za usne i preko svega stavila balzam.
Ako već ne znate za Makeup Paradise, vrijeme je da saznate i kliknete ovdje za njezin blog.
Na ovom linku možete pronaći njezinu recenziju ovih ruževa u više različitih nijansi za koje ona tvrdi da su puno bolje od ove moje nijanse i da s njima nema ovakvih problema. Moja preporuka je da provjerite što ona ima za reći za ostale nijanse (ukoliko namjeravate kupiti ovaj ruž), budući da ih ja nisam probala, a nakon ovog nemam preveliku želju probati ih.
Moju preporuku za ovaj ruž i ovu nijansu nemate. Mislim da za tu i nižu cijenu možete naći puno bolje ruževe.
Jeste li probali ovaj tekući ruž? Koja nijansa vam je najljepša?

Koji je vama najdraži tekući mat ruž?

Pišite mi, čitamo se brzo. M.

You Might Also Like