Najdrazi proizvodi u rujnu

Vrijeme zaista leti, nekad se zaboravim osvrnuti oko sebe pa kad napokon stanem, ostanem iznenađena. Tako je već došao kraj rujna, škola je počela, a uskoro i nama studentima počinje nova akademska godina. Posvuda neki novi izazovi, pa sam tako i ja u rujnu koristila neke nove proizvode. Neki mi se nimalo nisu svidjeli, a oni koji su me oduševili su sada ovdje, na mojoj listi favorita.

Počet ću odmah s dekorativom jer se moja preparativa rijetko mijenja zbog moje osjetljive kože koja reagira na svašta.

Rijetko ćete ovo čuti od mene, ali ovaj mjesec sam ostala oduševljena maskarom. To se meni gotovo nikada ne događa jer maskare za mene ne rade ništa. 😀
Imam relativno duge trepavice, ali su strašno ravne i čak kad ih uvijem, brzo se vrate u svoj normalni položaj.

Nedavno sam u Mulleru vidjela na sniženju L’oreal Mega Volume Miss Hippie maskaru za samo 34 kune (otprilike) i odlučila ju probati.

Prvi dan me nije nešto oduševila, ali priznajem da sam ju stavila u žurbi. No, drugi dan sam lijepo uvila trepavice i u jednom sloju je izgledala savršeno, a u dva kao da imam nove trepavice koje nisu moje. Ova maskara je meni malo kozmetičko čudo i vratila sam se po još za kit pa se dobro nasmijala. I dalje je bila na sniženju, ali sada je bila oko 54 kune. Presmiješni su s tim varkama oko cijena, no dobro. Maskara je odlična.

Što se usana tiče, ovaj mjesec sam najčešće posezala za jednim Deborah ružem i dvije Essence olovke.

Deborah ruž je u prekrasnoj ciglastoj smeđoj nijansi  03 Rossetto Atomic Red Mat. Na prvu nisam bila oduševljena bojom, jer nije nešto što inače nosim, ali sam se samo odjednom navukla, zbog same boje i kvalitete ruža.

Dakle, ruž je mat, relativno je postojan i iako se više ne sjećam cijene, mislim da nije preskup.

Essence olovke za usne su meni nevjerojatne, tako jeftine, a tako dobre.
Ovaj mjesec sam kupila dvije, a jednu sam neprestano koristila u nijansi 15 Honey Berry.
Ta olovka je divne boje, odlične postojanosti, ne skida se lagano, ma savršenstvo!

Za usne sam, gotovo bez prestanka, koristila eos balzam u savršenoj mint nijansi s aromom mente.
Osim što je jako nježan i lijepo hidratizira usne, na usnama lagano bridi i osjećate trnce zbog mente u sastavu. Obožavam ga.

Najčešće sam koristila dvije palete sjenila.
Jedna je Sleek Au naturel paleta i o njoj sam vam pisala ovdje. Zadnje sjenilo u prvom redu je gotovo svaki dan bilo na vrhovima mojih jagodica kao highlighter.

Druga paleta je Maybelline The Blushed Nudes paleta u koju sam se zaljubila čim sam ju vidjela, a predzadnje sjenilo u prvom redu mi je valjda jedno od najdražih sjenila za pregib oka. Njezina recenzija stiže. 🙂

Kod preparative nisam puno mijenjala, samo sam jedan novi proizvod probala i zaista sam zadovoljna s njim.
Radi se o Nivea Aqua Effect gelu za čišćenje lica koji u sebi ima sitne granule, pa zapravo radite piling. Kako mi je koža lica ujutro na masnijoj strani, odlično mi dođe za takve dane ujutro kad se umivam. Lagano osvježava i skida sve nečistoće s lica, ostavlja mi mekanu i čistu kožu.

To su uglavnom najdraži novi proizvodi ovog mjeseca, proizvode koje inače volim i koristim svakodnevno kroz više mjeseci ili čak čitavu godinu, nisam pisala. 😀

Imamo li kojeg zajedničkog favorita?
Koji je vama hit proizvod ovog mjeseca?

Čitamo se brzo, xo, M.

You Might Also Like