Recenzija: Sleek “Au Naturel I-Divine” paleta sjenila

Danas ću vam pisati o prvoj Sleek paleti u mojoj kolekciji – Au Naturel I-Divine. Paleta ima svoje prednosti, ali i neke mane. Za više detalja i hrpu slika, nastavite čitati. 🙂

Paleta je naručena s Pink Pande po cijeni od oko 49 kuna. Bila je na sniženju i ja sam ju ugrabila. Svakako pratite sniženja na Pink Pandi jer možete ugrabiti odlične stvari za sitne novce.
Sigurno se pitate zašto sam naručila s Pink Pande ako je sada dostupna u Mulleru. Odgovor je taj da u našem Mulleru nije dostupna. I neće biti, kao nijedan novi brand koji se pojavio na tržištu u zadnjih desetak godina. Tete koje nisu ni znale što je Sleek naknadno su se sjetile da je to namijenjeno samo za Zagreb. Lijepa Naša je samo u Zagrebu, ako niste znali.

Kako bilo, redovna cijena na Pink Pandi je 77, 90 kn.
Paleta dolazi u crnoj kartonskoj kutiji, a ona sama načinjena je od čvrste plastike koja se zatvara na čvrsti klik. Plastika je u crnoj mat boji, a sjajnom crnom bojom ispisano je ima branda.

Unutar palete nalazi se i ogledalo iste veličine kao i ta strana palete.
Na donjoj strani palete pronaći ćete 12 sjenila. Od toga čak 8 mat i 4 shimmer sjenila.

U prvom redu nalaze se redom:
Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast, Taupe.

Sjenila u prvom redu su mat, osim zadnjeg koji je divna, shimmer boja šampanjca.
Nažalost, sve te mat boje gotovo da i nisu pigmentirane, ne pomaže im ni dobra baza (na slici su sjenila s bazom). Morate ih gomilati i gomilati kako bi se primjetile. No, i za takva sjenila se nađe način korištenja, pa su meni odlične za blendanje i ublažavanje rubova u pregibu oka i iznad. Iako nisu pigmentirane, taj mi posao rade dosta dobro, a na slikama ćete primjetiti da sam to najviše radila sa žutom i narančastom.
Zadnja boja u tom redu, Taupe, prekrasna je boja, odlično pigmentirana, savršena je za sve, ja ju ponekad koristim i kao jedan od najljepših highlightera ikada. S tim zadnjim sjenilom počinje radost, jer ostala sjenila koja dolaze su čisti san.

U drugom redu nalaze se redom:
Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal, Noir. 

Prve dvije boje i četvrta su shimmer, ostale su mat. I to kakav shimmer i mat. Ovim sjenilima ne treba baza, dovoljno je da ih samo dotaknete i pigment se prenosi. Na dodir su strašno mekana i kremasta, lako se blendaju i ne truse mi se baš nešto. Mat sjenila su jednako mekana na dodir, jednako pigmentirana. Na slici možete vidjeti swatceheve bez baze, samo s malo dodira.

Najdraža sjenila iz ove palete su mi Taupe, Conker i Bark i Regal.

Velika zamjerka ide mat sjenilima u prvom redu, no nekako mi ovaj drugi red nadoknadi za to, iako bih voljela da ima više dobrih svijetlijih nijansi.

Što vi mislite o ovoj paleti? Posjedujete li što od Sleek kolekcije i kako ste zadovoljni?
Pišite mi sve, a mi se čitamo brzo, xo, M.

You Might Also Like